rekonstrukce dráhy

08.04.2011 04:23

Přátelé modeláři. Na naší dráze nyní probíhá rekonstrukce, protože rozšiřujeme o dalších 115 metrů délky. Bobík už nás navštívil včera  anyní se bude pracovat na uhrabábí terénu, klopených zatáček v této době bude konstruován i most. Na přípojce dráhy též vyrostl jeden mírný skokánek, který nebyl v plánu, ale podařilo se ho tam zaimponovat. Každá ruka k dílu se hodí. Kdo bude z nečlenů klubu přítomen při těchto pracech a přidá ruku k dílu tak má za každý den brigády den ježdění zdarma. Doufáme, že tato naše dráha vejde do podvědomí nejen Lounských občanů ale i dále, takže pro návštěvníky po dokončení prací uspořádáme slezinu aby se nás sešlo více a udělali si jeden krásný den plný jízd a poznávání se mezi sebou. Pro případ slezin je na dráze připravená a uhrabaná plošina, kde se auta dají krásně vystavit na focení. Dále již je dokončený pit stop o čisté délce 6 metrů a ve výšce 90 cm. Je rozšířený na 80cm aby se na něj trefily i začátečníci. Pod tribunou bude zkonstruován jeden údržbový stolek na opravy našich miláčků, ovšem při větším počtu lidí si každý přivezte stolek svůj. 

Tak snad se dráha bude líbit svoji lokalitou a techničností a uvítáme na naší dráze mnoho dalších fandů v oblasti modelů. 

 

Další informace z klubu: Náš klub byl k 31.3.2011 registrován na MV na občanské sdružení s Názvem

RC OFF-ROAD TEAM LOUNY o.s. se zkratkou RCA LOUNY o.s.

Kdo by byl ochotný sponzorovat náš klub, tak budeme jen rádi, protože provoz klubu stojí nemalé peníze a tudíž budeme rádi za každou finanční injekci do klubu. Předem děkujeme.

 

Modelům zdarrrrrrrr.

Předseda klubu Tomáš